Občina Zreče
Cesta na Roglo 13b, 3214 Zreče
(03) 757 17 00
Spletno mesto E-obcina.si (in podrejeno zrece.si ter zrece.e-obcina.si) - v nadaljevanju spletno mesto E-občina shranjuje nekatere vaše osebne podatke katere bomo upravljali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Posredovani osebni podatki so namenjeni za:
  • E-obveščanje (SMS in E-mail)
  • avtentikacijo ter prijavo uporabnikov v sistem
  • obdelavo elektronskih vlog (obrazcev) ter prijav pobud in nepravilnosti
Pridobljene podatke bo ponudnik oz. uporabnik storitve uporabljal ali razkril le za namene, zaradi katerih jih je z vašim privoljenjem pridobil oziroma jih bo predal na zahtevo uradnih organov Republike Slovenije.

To spletno mesto lahko zbira določene podatke o vašem obisku, kot so ime ponudnika internetnih storitev in naslov IP (Internet Protocol), prek katerega dostopate do interneta, datum in ura dostopa, strani, ki jih obiščete na tem spletnem mestu, in internetni naslov, neposredno s katerega ste prišli na to spletno mesto.

Ponudnik lahko vaše podatke razkrije, če jo to zakonsko določeno, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za:
  • skladnost z zakonskimi odredbami ali sodnimi postopki
  • zaščito in varovanje pravic ali lastnine ponudnika ali ponudnikovih spletnih mest
  • ukrepanje v nujnih okoliščinah za zaščito osebne varnosti zaposlenih ponudnika ali posrednikov, uporabnikov ali javnosti.
Ponudnik storitev se zavezuje, da bo skrbno in v skladu z zakonodajo varoval podatke in pri tem postopal v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Varovanje zbirke osebnih podatkov

Vsi podatki se hranijo pri zunanjih izvajalcih, podjetju Amis d.o.o. v podatkovnem centru v Mariboru ter pri podjetju Domovanje d.o.o. v Ljubljani. V primeru obeh zunanjih izvajalcev za varnost skrbi ekipa strokovno usposobljenega kadra, ki zagotavlja največjo možno varnost podatkov.

Piškotki

Kako in zakaj uporabljamo piškotke, si lahko preberete v Pravilniku o piškotkih.

Zahteva za izbris osebnih podatkov

Kot uporabnik imate pravico kadarkoli zahtevati, da upravljavec osebnih podatkov vaše osebne podatke izbriše iz zbirk osebnih podatkov. V kolikor boste to želeli, nam to sporočite v pisni obliki na naš e-mail naslov info@e-obcina.si ali preko priporočene pošte.

Spremembe politike zasebnosti

Ponudnik si pridržuje pravico do sprememb kateregakoli dela politike zasebnosti brez predhodnega obvestila. Spremenjena politika zasebnosti prične veljati z dnem objave na spletnih straneh spletnega mesta.

Veljavnost politike zasebnosti

Ta različica politike zasebnosti velja od 11.02.2016.

Sigmateh d.o.o., Maribor

Piškotki
Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.
Ali se strinjate, da spletno mesto uporabi te piškotke?