Teden MARTINOVIH JEDI
Teden MARTINOVIH JEDI
16. 10. 2017
Jasmina Č. B.
Restavracija Atrij A'la carte, 3214 Zreče
Termini
12.11.2017 (nedelja) ob 00:00
06.11.2017 (ponedeljek) ob 00:00
07.11.2017 (torek) ob 00:00
08.11.2017 (sreda) ob 00:00
09.11.2017 (četrtek) ob 00:00
10.11.2017 (petek) ob 00:00
11.11.2017 (sobota) ob 00:00
Razvajate svoje brbončice na tednu Martinovih jedi v restavraciji Atrij.
Sestavite svoj 3-hodni meni
Hladne in tople jedi
Gosji karpačo z brusničnim džemom in polnjene suhe slive z gorgonzolo ovite v slanino
Marinirana puranja rulada, črna redkev pomešana s kislo smetano
Kostanjeva juha s suho slanino
Bučna juha s praženimi bučnimi semeni in bučnim oljem
Glavne jedi
Pečena račja prsa s kožico s pomarančnim sokom, mlinci in dušeno rdeče zelje
Polnjena svinjska ribica s domačo klobaso, pečen krompir s smetano in karameliziranim kostanjem, dušeno rdeče zelje
Jesenske krožnik (polnjene bučke in paradižnik z žitaricami, pečen krompir, dušeno rdeče zelje)
Sladice
Hruške z rdečim vinom, čokoladni brownie in lešnikov mousse
Kostanjeva rezina
Dnevna ponudba
Po priporočilu natakarja si lahko, katerokoli od zgornjih jedi izberete kot samostojno jed.
Sestavite svoj 3-hodni meni
Hladne in tople jedi
Gosji karpačo z brusničnim džemom in polnjene suhe slive z gorgonzolo ovite v slanino
Marinirana puranja rulada, črna redkev pomešana s kislo smetano
Kostanjeva juha s suho slanino
Bučna juha s praženimi bučnimi semeni in bučnim oljem
Glavne jedi
Pečena račja prsa s kožico s pomarančnim sokom, mlinci in dušeno rdeče zelje
Polnjena svinjska ribica s domačo klobaso, pečen krompir s smetano in karameliziranim kostanjem, dušeno rdeče zelje
Jesenske krožnik (polnjene bučke in paradižnik z žitaricami, pečen krompir, dušeno rdeče zelje)
Sladice
Hruške z rdečim vinom, čokoladni brownie in lešnikov mousse
Kostanjeva rezina
Dnevna ponudba
Po priporočilu natakarja si lahko, katerokoli od zgornjih jedi izberete kot samostojno jed.