Silvestrovanje v hotelu Natura na Rogli
Silvestrovanje v hotelu Natura na Rogli
16. 11. 2017
Jasmina Č. B.
Hotel Natura, 3214 Zreče
Termini
31.12.2017 (nedelja) ob 19:00
Izberite silvestrovanje v hotelu Natura ...
... v prijetnem, praznično urejenem ambientu,
... s silvestrsko gala večerjo
izpod kuhalnice domačih kuharskih mojstrov z aperitivom,
... z vrhunskimi vini, ki jih priporočajo izkušeni vinski svetovalci,
... z izbrano glasbo dueta „OK“,
... s kozarcem penine ob polnoči,
... z nepozabno zabavo v družbi družine, prijateljev in nasmejanih gostiteljev.
Silvestrovanje se začne v nedeljo, 31. 12. 2017, ob 19.00. uri.
Silvestrovanje v Hotelu Natura
cena: 75,00 €/ osebo
Otroci do 6. leta: brezplačno
Otroci od 6. do 12. leta: 50% popust
INFORMACIJE IN REZERVACIJE:
Jerneja Visočnik T.: 03/75 77 280, M.: 040-851-442, E.: jerneja.visocnik@unitur.eu
Posebna ugodnost
Brezplačno silvestrovanje za 1 osebo pri rezervaciji omizja za 6 oseb in plačilu silvestrovanja do 15. 12. 2017.
Silvestrski gala meni
»APERITIV«
Penina Fina, vinogradništvo Endrejc, Zreče
*
Suhomesnat izbor mesnin iz kmetije Arbajter
Prekajena postrv na krompirjevi solati
Paštetke in hišni namazi
Ajdova kaša z mariniranimi pohorskimi jurčki
Hobotnica z rižem na črno
Nabodalca sirov okoliških kmetij
Goveji carpaccio s temnim balzamičnim kisom
*
Krepka juha iz govedine, zdrobovi žličniki z zelišči
Kremna juha muškatne buče z bučnimi semeni in oljem Oljarne Kocbek
*
Zvitek poširanega lososa z zelenjavo »julliene«, fina koprčeva omaka
Narastek morskih rib, česnova pena, ocvrta mocarela s češnjevcem,
peteršiljevo olje
*
Telečji zvitek s silvestrskim nadevom, omaka z grozdjem
Piščančji stolpič ocvrt s sezamom, pena staranega sira
Pire rdeče pese, štrukelj s korenjem
Glazirani listi brstičnega ohrovta, zapečena krompirjeva
polovička nadevana s kremnim ješprenom
*
Izbor sladic in novoletna torta s kozarcem iskreče penine
Filirano sadje
*
Jota
Mini pečenice s kislim zeljem in krompir z ocvirki
Silvestrski gala meni
»APERITIV«
Penina Fina, vinogradništvo Endrejc, Zreče
*
Suhomesnat izbor mesnin iz kmetije Arbajter
Prekajena postrv na krompirjevi solati
Paštetke in hišni namazi
Ajdova kaša z mariniranimi pohorskimi jurčki
Hobotnica z rižem na črno
Nabodalca sirov okoliških kmetij
Goveji carpaccio s temnim balzamičnim kisom
*
Krepka juha iz govedine, zdrobovi žličniki z zelišči
Kremna juha muškatne buče z bučnimi semeni in oljem Oljarne Kocbek
*
Zvitek poširanega lososa z zelenjavo »julliene«, fina koprčeva omaka
Narastek morskih rib, česnova pena, ocvrta mocarela s češnjevcem,
peteršiljevo olje
*
Telečji zvitek s silvestrskim nadevom, omaka z grozdjem
Piščančji stolpič ocvrt s sezamom, pena staranega sira
Pire rdeče pese, štrukelj s korenjem
Glazirani listi brstičnega ohrovta, zapečena krompirjeva
polovička nadevana s kremnim ješprenom
*
Izbor sladic in novoletna torta s kozarcem iskreče penine
Filirano sadje
*
Jota
Mini pečenice s kislim zeljem in krompir z ocvirki