Kulinarični večer: Po jurčkovi poti
Ko se poletje počasi poslavlja in se bližajo jesenski dnevi, nas narava še enkrat obdari s svojimi sadov. Del teh bomo položili na krožnik in se sprehodili med okusi Pohorja. |
Četrtek, 20. 9. 2018 |
Pričetek ob 19. uri |
Restavracija, Atrij a la carté |
APERITIV: JESENSKI COCKTAIL
DOMAČA JETERNA PAŠTETA Z JURČKI IN BOBOVCEM, NA AJDOVEM BISKVITU Z JOGURTOVO ESPUMO IN PESINIM KAVIARJEM
MAROF CUVE BELI, SUHO, PREKMURJE, MAROF *** KREMNA GOBOVA JUHA S PENICAMI KISLE SMETANE IN BUČNIM DROBLJENCEM *** DOMAČI TORTELNI POLNJENI S KOZJIM SIROM, OREHI IN SUHIMI JABOLKI NA GNEZDU RDEČEGA ZELJA TER PASTO PETERŠILJEVEGA KORENA
RENSKI RIZLING, SUHO, ŠTAJERSKA SLOVENIJA, ZALOŽNIK * JAGNJEČE KRONICE IZ SOUSVIDA Z OMAKO BRINJEVIH JAGOD IN ROŽMARINA OCVRT RAČJI TATAR V PESINEM CRUMBLU Z BUČNIM PIREJEM , KOSTANJEVIM ŠTRUKLJEM IN SOTIRANO KORENJE IN JURČKI
MODRI PINOT, SUHO, ŠTAJERSKA SLOVENIJA, MEUM * KOSTANJEV LAVA CAKE NA PIREJU IZ KUTIN , FLAMBIRANA FIGA, BUČNI SLADOLED TER DOMAČI KARAMEL Z LEŠNIKI TRAMINEC, POLSLADKO, ŠTAJERSKA SLOVENIJA, ANDREJC
|
Cena menija: 28 €/osebo Za rezervacije do 14. 9. 2018, priznamo 10 % popusta na ceno menija. |
|
Rezervacije in informacije: Matej Krošelj, 041 608 337, matej.kroselj@unitur.eu |